Beeldhouwen

Tijdens deze workshop heb je de mogelijkheid om lekker buiten, op een inspirerende wijze, bezig te zijn met de kunst van het beeldhouwen. 

Deze workhop is ook geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met het werken met steen. Je wordt stap voor stap meegenomen in de uitleg van het materiaal en het gebruik hiervan. En je maakt kennis met een driedimensionaal vormgeven.

Je kunt aan de slag gaan met een doel, met een beeld van wat je wilt maken. Ook kun je je laten leiden door de steen. Gaandeweg ervaar je een ontspanningsheid. Gedachtengangen maken plaats voor rust. Het is een intens samenzijn met eeuwenoud materiaal.

Er wordt gewerkt met zacht tot middelharde steensoorten zoals Indisch en Chinees speksteen, serpentijn uit Afrika, India en Zuid-Amerika. Ook behoort gasbeton tot de mogelijkheden, een zacht bouwmatriaal dat zich makkelijk laat bewerken.

 

 

Mogelijk als:

Workshop individueel 

Op donderdag en zaterdag 1x per 3 maanden.

Voor data mogelijkheden en reservering kan je contact opnemen.

Workshop voor groepen 

Met familie, vrienden of collega's kan je ongeremd losgaan met hamer en beitel. 

Bij een groep kunt u verschillende workshops combineren: schilderen, mozaïken en beeldhouwen. Zo kan iedereen doen wat hij of zij leuk vindt.

Voor data mogelijkheden en reservering kan je contact opnemen.

 

Tarieven:

Beeldhouwworkshop                        € 70,- pp

Prijs is inclusief lunch en materialen