Gastenboek

Reactie van Pieter en Tres

Les Landes heeft een prachtige ambiance in het landelijke Gastel.
We werden er gastvrij ontvangen en het voelde meteen als thuiskomen. De workshop djembé was een geweldige ervaring. Bruce weet je in on-time enthousiast te maken. Op kinderlijk eenvoudige wijze worden de grondbeginselen van de percussie bijgebracht. Bruce doet dat met de nodige humor maar .... professioneel.  We zijn weliswaar muzikanten maar we hebben echt wel weer wat opgestoken. Een ervaring die best nog eens herhaald mag worden en een aanrader voor iedereen die van percussie houdt.

Reactie van Jos en Mariet

Hoi Edith, wij willen jou bedanken voor de mooie “GoeZatdag” die we bij jou hebben mogen vieren. Les Landes is een geweldige accommodatie voor allerlei feesten en workshops. En jij bent degene die iedereen het gevoel geeft welkom te zijn.
Je bent heel zorgzaam en gezellig.
Bedankt.

Reactie van Bart

Heel hartelijk en warm onthaal heel erg leuke vrouw daar voor herhaling vat baar en ik zal het zeker aanbevelen. Het was trouwens ook een goed idee van de organisatie dit te doen.

Reactie van het dweilorkest

Organisatie dagje uit van dweilorkest bij Atelier Les Landes.
De mogelijkheden zijn legio, van workshops, schilderen, mozaïeken, pizza's bakken, djembé (met een echte Surinaamse ritmische leraar) enz.  tot fietsen met tandems en BBQ, met andere woorden (bijna) alles is mogelijk.
Bij mooi weer vindt alles buiten plaats in een prachtige tuin, bij slecht weer kan men naar binnen waar al snel een huiskamer gevoel is.
Gastvrouw Edith staat voor wat ze belooft, met andere woorden; voor onze vereniging was dit een aangename betaalbare dag. 
Edith, succes met je nieuwe website en met  Atelier  Les Landes.